Αρχική Σελίδα
Μοτοσυκλέτες
Ανταλλακτικά
Εξοπλισμός Αναβάτη
Αξεσουάρ Μοτοσυκλ.
Καταστήματα
Forum Triumph
Μέλη
Triumph Motorcycles
APRILIA
CF MOTO
THRUST MOTORS
Mainstreet Motorcycles - Καινούριες και μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες όλων των εταιριών
 
 

Καινούριες και μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες :

Σελίδα 1 από 31 2 3   

Aprilia - scaraveo (Μεταχειρισμ.)

Τιμή :1.999 €
Κυβισμός : 250cc
Km :31.540
Έτος :2010

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΠΑΡΠΡΙΖ ΓΝΗΣΙΟ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΑ, ΓΕΝΙΚΟ ΣΕΡΒΙΣ.ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΑΜΗΝΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ, ΜΕ ΚΑΡΤΑ Η ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. -Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνονται έξοδα έκδοσης πινακίδας,τελη κυκλοφοριας,μεταφορικά. -Οι ανωτέρω τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος...

Honda - sh 300i (Μεταχειρισμ.)

Τιμή :3.199 €
Κυβισμός : 300cc
Km :26.550
Έτος :2014

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ ΜΑΤ, ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΑ, ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΠΑΡΠΡΙΖ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΑ, ΓΕΝΙΚΟ ΣΕΡΒΙΣ.ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΑΜΗΝΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ, ΜΕ ΚΑΡΤΑ Η ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. -Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνονται έξοδα έκδοσης πινακίδας,τελη κυκλοφοριας,μεταφορικά. -Οι ανωτέρω τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος...

KYMCO - people one 125i (Μεταχειρισμ.)

Τιμή :1.999 €
Κυβισμός : 125cc
Km :1.300
Έτος :2016

ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΝΗΣΙΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ, ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ ΜΠΡΟΣ. ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΡΒΙΣ ΜΕ ΙΜΑΝΤΑ, ΜΠΙΛΑΚΙΑ, ΛΑΔΙΑ, ΤΑΚΑΚΙΑ. ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ 6ΜΗΝΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ, Η ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ. -Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνονται έξοδα έκδοσης πινακίδας,τελη κυκλοφοριας,μεταφορικά. -Οι ανωτέρω τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος...

KYMCO - people one 125i (Μεταχειρισμ.)

Τιμή :1.999 €
Κυβισμός : 125cc
Km :16.000
Έτος :2015

ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΝΗΣΙΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ, ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ CBS. ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΡΒΙΣ ΜΕ ΙΜΑΝΤΑ, ΜΠΙΛΑΚΙΑ, ΛΑΔΙΑ, ΤΑΚΑΚΙΑ. ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ 6ΜΗΝΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ, Η ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ. -Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνονται έξοδα έκδοσης πινακίδας,τελη κυκλοφοριας,μεταφορικά. -Οι ανωτέρω τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος...

KYMCO - GTI 200i (Μεταχειρισμ.)

Τιμή :2.390 €
Κυβισμός : 200cc
Km :27.375
Έτος :2016

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ,ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΡΙΣΤΑ, ΣΧΑΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΝΗΣΙΑ,ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΓΝΗΣΙΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΧΡΩΜΑ ΓΚΡΙ ΜΑΤ, ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΡΒΙΣ KAI ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ 27300ΚΜ.ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ 6ΜΗΝΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ , Η ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. -Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνονται έξοδα έκδοσης πινακίδας,τελη κυκλοφοριας,μεταφορικά. -Οι ανωτέρω τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος...

KYMCO - LIKE 200 (Μεταχειρισμ.)

Τιμή :1.699 €
Κυβισμός : 200cc
Km :27.850
Έτος :2011

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ,ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ MICHELIN ΑΡΙΣΤΑ, ΣΧΑΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΝΗΣΙΑ, ΠΑΡΠΡΙΖ, ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΡΒΙΣ KAI ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ 27500ΚΜ.ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ 6ΜΗΝΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ , Η ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. -Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνονται έξοδα έκδοσης πινακίδας,τελη κυκλοφοριας,μεταφορικά. -Οι ανωτέρω τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος...

KYMCO - x-town 300i (Μεταχειρισμ.)

Τιμή :3.399 €
Κυβισμός : 300cc
Km :30.100
Έτος :2016

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ,ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ PIRELLI ANGEL ΑΡΙΣΤΑ, ΣΧΑΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΙΤΣΑ, ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΡΒΙΣ KAI ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ 30000ΚΜ.ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ 6ΜΗΝΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ , Η ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. -Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνονται έξοδα έκδοσης πινακίδας,τελη κυκλοφοριας,μεταφορικά. -Οι ανωτέρω τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος...

KYMCO - K-XCT 300 (Μεταχειρισμ.)

Τιμή :3.299 €
Κυβισμός : 300cc
Km :27.400
Έτος :2014

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ,ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΡΙΣΤΑ, ΣΧΑΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΙΤΣΑ, ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΡΒΙΣ KAI ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ 27000ΚΜ.ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ 6ΜΗΝΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ , Η ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. -Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνονται έξοδα έκδοσης πινακίδας,τελη κυκλοφοριας,μεταφορικά. -Οι ανωτέρω τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος...

CF MOTO - GT 650

Τιμή :5.990 €
Κυβισμός : 650cc

ΟΤΑΝ Η SPORT ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΟΤΑΝ Ο ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ TOURΙNG ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΠΑΣΕΙ. ΤΟ GT650 ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ. ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος...

Honda - sh 150i abs (Μεταχειρισμ.)

Τιμή :2.699 €
Κυβισμός : 150cc
Km :27.830
Έτος :2015

ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΡΒΙΣ, ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΨΗΛΟΤΕΡΗ, ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ SHAD, ΑΡΙΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ. ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΦΤΕΙ. ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΑΜΗΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ , Η ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. -Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνονται έξοδα έκδοσης πινακίδας,τελη κυκλοφοριας,μεταφορικά. -Οι ανωτέρω τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος...

Σελίδα 1 από 31 2 3   
 
 
 
 

Αναζήτηση Μοτοσυκλέτας:


Μοντέλο:
Κατάσταση:
Τιμή:
Κυβικά:
 
 
 
 

Δείτε στην έκθεση μας:


THRUST

Honda

Aprilia

CF MOTO

 
 
 
 

Νέα - Ανακοινώσεις :


THRUST MOTORS
ΠΛΕΟΝ Η THRUST MOTORS ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΞΑΝΘΗΣ, ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΟΧΗΜΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ.

04/11/2022


CF MOTO
Με ιδιαιτερη χαρα σας ανακοινωνουμε πως πλεον αντιπροσωπευουμε τα προιοντα της CFMOTO για την ΞΑΝΘΗ, σε μοτοσυκλετες,atv,αξεσουαρ και ανταλλακτικα. Σας περιμενουμε στον χωρο μας να γνωριστουμε και να σας ενημερωσουμε για τα νεα μοντελα της εταιριας.

19/10/2021


APRILIA ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ APRILIA. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ.

04/04/2009


Περισσότερα...