Αρχική Σελίδα
Μοτοσυκλέτες
Ανταλλακτικά
Εξοπλισμός Αναβάτη
Αξεσουάρ Μοτοσυκλ.
Καταστήματα
Forum Triumph
Μέλη
Triumph Motorcycles
APRILIA
CF MOTO
THRUST MOTORS
Mainstreet Motorcycles - Καινούριες και μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες όλων των εταιριών
 
 

Αποτελέσματα Αναζήτησης : [4] Μοτοσυκλέτες

Εταιρεία : Honda

Προβολή Όλων


Honda - sh 150i abs (Μεταχειρισμ.)

Τιμή :2.699 €
Κυβισμός : 150cc
Km :27.830
Έτος :2015

ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΡΒΙΣ, ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΨΗΛΟΤΕΡΗ, ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ SHAD, ΑΡΙΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ. ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΦΤΕΙ. ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΑΜΗΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ , Η ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. -Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνονται έξοδα έκδοσης πινακίδας,τελη κυκλοφοριας,μεταφορικά. -Οι ανωτέρω τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος...

Honda - VISION 110 (Μεταχειρισμ.)

Τιμή :1.799 €
Κυβισμός : 110cc
Km :25.284
Έτος :2014

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ AΡΙΣΤΗ, ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΑ GIVI,ΠΑΡΜΠΡΙΖ FACO, ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΕΝΙΚΟ ΣΕΡΒΙΣ.ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΑΜΗΝΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ, ΜΕ ΚΑΡΤΑ Η ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. -Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνονται έξοδα έκδοσης πινακίδας,τελη κυκλοφοριας,μεταφορικά. -Οι ανωτέρω τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος...

Honda - SH 125i ESP, ABS (Μεταχειρισμ.)

Τιμή :2.599 €
Κυβισμός : 125cc
Km :42.100
Έτος :2016

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ DUNLOP ΑΡΙΣΤΑ, ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΝΗΣΙΑ, ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΑ 42000ΚΜ , ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΔΙΑ,ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ,ΜΠΟΥΖΙ, ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ, ΤΑΚΑΚΙΑ ΕΜΠΡΟΣ, ΠΙΣΩ.ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ 6ΜΗΝΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ , Η ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος...

Honda - SH 125i ESP, ABS (Μεταχειρισμ.)

Τιμή :2.799 €
Κυβισμός : 125cc
Km :27.580
Έτος :2015

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ PIRELLI ANGEL 2021,ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΝΗΣΙΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ, ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΝΗΣΙΑ, ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ ΜΑΤ, ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΑ 27000ΚΜ , ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΔΙΑ,ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ,ΜΠΟΥΖΙ, ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ, ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ ΕΜΠΡΟΣ, ΤΑΚΑΚΙΑ ΕΜΠΡΟΣ.ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ 6ΜΗΝΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ , Η ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος...
 
 
 
 

Αναζήτηση Μοτοσυκλέτας:


Μοντέλο:
Κατάσταση:
Τιμή:
Κυβικά:
 
 
 
 

Δείτε στην έκθεση μας:


Honda

THRUST

CF MOTO

 
 
 
 

Νέα - Ανακοινώσεις :


THRUST MOTORS
ΠΛΕΟΝ Η THRUST MOTORS ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΞΑΝΘΗΣ, ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΟΧΗΜΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ.

04/11/2022


CF MOTO
Με ιδιαιτερη χαρα σας ανακοινωνουμε πως πλεον αντιπροσωπευουμε τα προιοντα της CFMOTO για την ΞΑΝΘΗ, σε μοτοσυκλετες,atv,αξεσουαρ και ανταλλακτικα. Σας περιμενουμε στον χωρο μας να γνωριστουμε και να σας ενημερωσουμε για τα νεα μοντελα της εταιριας.

19/10/2021


APRILIA ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ APRILIA. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ.

04/04/2009


Περισσότερα...